Groepsvervoer Utrecht

TaxibusjeZoekt u groepsvervoer in de regio Utrecht of omgeving? Wij zijn de specialist. Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale. Bij ons is groepsvervoer goed verzorgd en onze taxichauffeurs hebben veel ervaring en zijn keurig op tijd en vriendelijk. Wij bieden altijd scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Utrecht.

touringcarOnze ruime taxi-busjes en touringcars worden vaak gereserveerd voor stedentrips, het uitgaansleven of naar een luchthaven. Omdat u als groep reist, is de prijs per persoon laag. Wist u ook dat wij een ervaren Schiphol-taxi zijn van en naar Utrecht? En onze taxi’s in Utrecht zijn zeer ruim en u zit altijd comfortabel. Wij verzorgen zelfs touringcars voor Utrecht e.o. Heeft u vragen over onze groepsvervoer-diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Taxibusje MercedesWilt u groepsvervoer reserveren, bel dan naar:

Of reserveer via de website.

Groepsvervoer in plaatsen rondom Utrecht

Bel ons ook voor groepsvervoer in Houten, Nieuwegein, Vianen of IJsselstein. Wij bieden ook groepsvervoer in Zeist en Bilthoven. Groepsvervoer op maat, daar zijn wij sterk in.

UtrechtWij zijn een jong en modern taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons voor professioneel groepsvervoer in Utrecht.

webbick