• Taxi De Meern

    Wij staan voor u klaar

    Utrechtse taxichauffeur in wagen onderweg naar airport

Taxi naar De MeernWilt u een taxi in De Meern of omgeving? Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale. Onze taxichauffeurs zijn stipt op tijd, beleeft en hebben veel ervaring in de buurt. Wij bieden scherpe taxi-tarieven, ook in de regio De Meern. Bijvoorbeeld naar Winkelcentrum Mereveldplein in De Meern, maar wist u ook dat wij een schiphol-taxi zijn van en naar De Meern? En onze taxi’s zijn schoon en u zit altijd comfortabel. En ook uw groepsvervoer kunnen wij verzorgen. Heeft u vragen over onze taxi-diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Meern is een leuk dorp en dankt zijn naam aan de Marendijk uit 1200. De Meern is onderdeel van de gemeente Utrecht en heeft een dorp en een nieuwbouwdeel, dat onderdeel is van Leidsche Rijn. Heel bijzonder is het gereconstrueerde Romeinse fort Castellum Hoge Woerd. Daarin vindt u het permanent tentoongestelde Romeinse schip “De Meern 1”. Echt een aanrader. Onze chauffeurs wensen u een fijne tijd in deze plaats en staan voor u klaar zodra u taxi-vervoer nodig heeft.

Handige links voor De Meern:

Wij zijn een jong en modern taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons voor een taxi in De Meern.

×

Chat met ons via WhatsApp

Tik op het logo hieronder.

×