• Taxi Zeist

    Wij staan voor u klaar

ZeistZoekt u een taxi in Zeist of omgeving? Dan bent u bij onze taxi-centrale aan het goede adres. Bij ons taxibedrijf rijden ervaren, behulpzame taxichauffeurs, die stipt op tijd zijn. Onze taxi-auto’s zijn modern en schoon. En wij staan bekend om onze scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Zeist. Bijvoorbeeld naar NS-station Zeist, maar wist u ook dat wij een schiphol-taxi zijn van en naar Zeist? En ook uw groepsvervoer kunnen verzorgen? Heeft u vragen over onze taxi-diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Zeist is trouwens een schitterende plaats om eens te bezoeken. Officieel bestaat Zeist al sinds het jaar 838. De gemeente Zeist ligt in het mooie bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je kunt er ook leuk winkelen of het beroemde Slot Zeist bezoeken. Zeist wordt daarom ook wel Slotstad genoemd. Onze taxi chauffeurs wensen u een fijne tijd in deze mooie, historische plaats en staan voor u klaar zodra u vervoer nodig heeft.

Handige links voor Zeist:

Wij zijn een jong en modern taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons voor een taxi in Zeist.