• Taxi Vleuten

    Wij staan voor u klaar

Taxi naar VleutenOp zoek naar een taxi in Vleuten of omgeving? Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale. Wij werken met aardige en ervaren taxichauffeurs, die stipt en netjes zijn. Wij vervoeren u in keurige taxi’s en wij werken met scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Vleuten. Bijvoorbeeld naar NS-station Vleuten, maar wist u ook dat wij een schiphol-taxi zijn van en naar Vleuten? En ook uw groepsvervoer kunnen verzorgen? Heeft u vragen over onze taxi-diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vleuten is trouwens een leuk dorp om eens te bezoeken. Vleuten is onderdeel van de gemeente Utrecht en heeft een dorp en een nieuwbouwdeel, genaamd Vleuterweide. En achter de landerijen van Vleuten ligt het schitterende plaatsje Haarzuilens met het geweldige Kasteel de Haar. Echt een aanrader. Onze chauffeurs wensen u een fijne tijd in deze plaats en staan voor u klaar zodra u taxi-vervoer nodig heeft.

Handige links voor Vleuten:

Wij zijn een jong en modern Utrechts taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel, en we zijn dus buiten onze hoofddienst taxi Utrecht, ook actief in Vleuten. Dus bel ons voor een taxi in Vleuten.