• Touringcar Utrecht

    Wij staan voor u klaar

TaxibusjeZoekt u een touringcar in Utrecht of omgeving? Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale dispatch. Onze taxi’s in Utrecht en onze touringcars zijn modern en zeer comfortabel en perfect voor busreizen, groepsvervoer en dagtochten. Onze vriendelijke buschauffeurs hebben veel ervaring en zijn keurig op tijd. Wij bieden altijd scherpe touringcar-tarieven, ook voor busverhuur in de Utrecht en omgeving.

Onze luxe touringcars worden ook vaak gereserveerd voor schoolreizen en dagtochten. Groepsvervoer met het personeel bijvoorbeeld. Omdat u als groep reist, is de prijs per persoon laag. Heeft u vragen over onze verhuur van touringcars, met professionele buschauffeur, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Voor een taxi Utrecht navigeer je best naar de homepagina.

Touringcar in plaatsen rondom Utrecht

Bel ons ook voor een touringcar in Houten, Nieuwegein, Vianen of IJsselstein. Ook voor een bus huren in Zeist en Bilthoven. Dagtochten met bussen, daar zijn wij sterk in.

Wij zijn een ervaren en modern vervoersbedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons voor een touringcar in Utrecht.

Handige links voor Utrecht: