• Taxi van Utrecht naar Schiphol

    Wij staan voor u klaar

Taxi Utrecht SchipholSnel en stipt op tijd met de taxi van Utrecht naar Schiphol of terug? Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale. Met vriendelijke taxichauffeurs die altijd netjes op tijd zijn en u rijden naar de vertrekhal van Schiphol Airport, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze hebben veel taxi-ervaring van Utrecht naar Schiphol en bieden scherpe taxi-tarieven, ook van en naar luchthaven Schiphol. Wist u ook dat onze taxi-service in Utrecht ook taxibusjes van en naar het vliegveld heeft? En onze Utrechtse taxi’s zijn modern en u zit altijd comfortabel en veilig. Dus ook voor groepsvervoer staan wij voor u klaar. Heeft u vragen over onze taxi-diensten van Utrecht naar Schiphol, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ons lage all-in tarief van Utrecht naar Schiphol

1 t/m 4 personen5 t/m 8 personen
Schiphol Airport€ 55,00€ 65,00

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol is een van de belangrijkste luchthaven in Europa, met ruim 63,5 miljoen passagiers in 2016. Schiphol is eigendom van de Nederlandse Staat, de gemeenten Amsterdam en Rotterdam, en Aéroports de Paris en ligt in de gemeente Haarlemmermeer, ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Ondertussen zijn er zes start- en landingsbanen en is het de centrale plek voor vakantiegangers en mensen op doorreis. Onze chauffeurs wensen u een fijne tijd op vakantie of zakenreis en staan voor u klaar zodra u taxi-vervoer van Utrecht naar Schiphol en terug nodig heeft.

Handige links voor Schiphol:

Wij zijn een jong en modern Nederlands taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons gerust voor een taxi van Utrecht naar luchthaven Schiphol.