• Taxi Huis ter Heide

    Wij staan voor u klaar

Taxi naar Huis ter HeideZoekt u een taxi in Huis ter Heide of omgeving? Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale. Met vriendelijke taxichauffeurs die altijd netjes op tijd zijn. Ze hebben veel taxi-ervaring in de buurt en in de regio. Wij bieden scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Huis ter Heide. Wist u ook dat wij een schiphol-taxi zijn van en naar Huis ter Heide? En onze taxi’s zijn modern en u zit altijd comfortabel en veilig. Ook voor groepsvervoer staan wij voor u klaar. Heeft u vragen over onze taxi-diensten, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Huis ter Heide is een klein, mooi, groen dorp in de gemeente Zeist. Het heeft ca. 1400 inwoners. Vroeger was het een uitgestrekt heidegebied. In 1652 werd de Amersfoortseweg gebouwd. Deze weg was belangrijk en zorgde voor de verbinding tussen Utrecht en Amersfoort. Ook in die tijd werd in het gebied een herberg gebouwd met de naam “t Huys ter Heyden” en er kwamen huizen bij. Huis ter Heide is vernoemd naar deze herberg. In 1858 is het bekende Witte Kerkje gebouwd. Onze chauffeurs wensen u een fijne tijd in dit groene dorp en staan voor u klaar zodra u taxi-vervoer nodig heeft.

Handige links voor Huis ter Heide:

Wij zijn een jong en moderne Utrechtse taxicentrale met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons gerust voor een taxi in Huis ter Heide.