• Taxi Bosch en Duin

    Wij staan voor u klaar

    Utrechtse taxichauffeur in wagen onderweg naar airport

Taxi naar Bosch en DuinZoekt u een taxi in Bosch en Duin? Bel dan onze ervaren taxi-centrale. Onze professionele taxichauffeurs zijn ervaren en rijden netjes op tijd. Ze hebben veel taxi-ervaring in de buurt en ook in de regio. Wij bieden scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Bosch en Duin. Tevens zijn wij een schiphol-taxi zijn van en naar Bosch en Duin. En onze taxi’s zijn veilig en comfortabel. U zit altijd heerlijk. Wij bieden ook groepsvervoer op maat aan en staan voor u klaar. Heeft u vragen over onze taxi-diensten, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Bosch en Duin is een villawijk in de gemeente Zeist. Het heeft ca. 2500 inwoners. Rond 1900 bouwden rijke kooplieden hun vakantiehuizen in Bosch en Duin. Er zijn er nog steeds een paar te vinden, met hun kenmerkende houten bouwstijl. De natuurkundige en Nobelprijswinnaar Pieter Zeeman (1865-1943) liet in Bosch en Duin een zomerhuis bouwen, Villa Zonnehof. Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Villa werd de geschiedenis van Bosch en Duin en zijn leven uitgebreid vastgelegd. Onze chauffeurs wensen u een fijne tijd in deze mooie wijk en staan voor u klaar zodra u taxi-vervoer nodig heeft.

Wij zijn een jong en modern taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons gerust voor een taxi in Bosch en Duin.

Als u een taxi naar Utrecht, of een taxi in Utrecht (Goedkoopste) wil boeken, navigeert u best naar home voor meer informatie.