• Groepsvervoer Amsterdam

    Wij staan voor u klaar, ook van en naar Amsterdam

Taxibusje

Wilt u groepsvervoer van of naar Amsterdam of omgeving? Wij zijn de specialist. Bel dan met onze vriendelijke taxi-centrale in Utrecht. Bij ons is groepsvervoer goed verzorgd en onze taxichauffeurs hebben veel ervaring en zijn keurig op tijd en vriendelijk. Wij bieden altijd scherpe taxi-tarieven, ook in de regio Amsterdam. bel gerust voor de all-in prijs. Wij helpen u graag.

touringcarOnze ruime taxi-busjes en touringcars worden vaak gereserveerd voor stedentrips, het uitgaansleven of naar een luchthaven. Omdat u als groep reist, is de prijs per persoon laag. Wist u ook dat wij een ervaren Schiphol-taxi zijn van en naar Utrecht? En onze taxi’s zijn zeer ruim en u zit altijd comfortabel. Wij verzorgen zelfs touringcars voor Amsterdam e.o. Heeft u vragen over onze groepsvervoer-diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij zijn een modern taxibedrijf met u als klant centraal. Onze diensten zijn zeer flexibel en professioneel. Dus bel ons voor professioneel groepsvervoer van en naar Amsterdam.